Eyescube 8

Eyescube 8 är ett webbaserat ledningsstöd som håller ihop all information vid kvalitets- och målstyrning och verksamhetsutveckling. Använd Eyescube för att sprida och dela information inom hela eller delar av er verksamhet.

Här finns alla mål och de aktiviteter som pågår för att uppnå målen.

Eyescube 8 – Presentation

Systemet skräddarsys utifrån de behov som finns; har ni redan kommit en bit på väg finns det många smarta funktioner, har ni precis börjat så finns en variant med färre funktioner och ni kan sedan växa med systemet.

Det krävs inga installationer eller integrationer för att komma igång, välj ut en del av verksamheten och genomför ert förändringsarbete och utvärdera sedan resultaten och utöka sedan i er egen takt. I korthet så betyder det att ni lever som ni lär – små steg mot framgång. Flexibiliteten som ni får är oslagbar i jämförelse med många andra system på marknaden.

Det finns också möjlighet att integrera mätdata från andra system och få det presenterat som tabeller och diagram direkt i systemet. Enkelt och smidigt när cheferna återkopplar sina resultat uppåt i organisationen och till medarbetarna. Om man önskar så går det bra att exportera utvalda variabler och projekt till intranätet eller den publika hemsidan för en transparent återkoppling till kunder och andra intressenter.

Du kan även organisera dokument och lägga in mallar för hela organisationen. Det går även bra att redigera dokument direkt i webbläsaren och systemet hjälper till med versionshanteringen.

Systemet fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon. Arbeta var du vill.

Slutligen så är systemet helt oberoende av den modell för målstyrning som är vald, våra kunder arbetar bla. enligt LEAN, Balanserad styrning och processledning  och har skräddarsytt Eyescube så att det stödjer den valda arbetsmetodiken, istället för att anpassa verksamheten efter verktyget.

Teknik

Kan levereras som molnlösning eller intranätslösning, kunden väljer.

Integrerar mot ert AD vilket gör användarhanteringen superenkel.

AD kopplingen möjliggör single sign on – på riktigt.

Hela tjänsten är uppbyggd på Microsoft produkter vilket ger er trygghet.

Integrationsmotorn är uppbyggd på xml formulär som är en standard idag.

Export till externa webbplatser. Visa era fantastiska resultat för era kunder.

På Futureyes ger vi event, workshops och onlineutbildningar där du har möjlighet att fördjupa och öka din kunskap inom målstyrning. Hör av dig så berättar vi mer!

Upptäck möjligheterna och flexibiliteten i systemet

PASSAR ALLA MODELLER & PROCESSER

Helt anpassningsbar till alla modeller av målstyrning och processledning. Systemet tillför valfritt antal dimensioner.

SE HELA ORGANISATIONEN

Användaren ser hela organisationen i en översikt som signalerar status för pågående arbeten och visar trender mot målvärde.

GEOGRAFISKT OBEROENDE

I systemet samlas hela organisationen under ett och samma gränssnitt. Oavsett geografisk placering av verksamheter och filialer.

WEBBASERAT SYSTEM

Har du tillgång till internet så har du tillgång till Eyescube. Oavsett vart i världen eller vart på fältet du befinner dig.

KONTROLL OCH DELAKTIGHET

Alla har tillgång till och kan se dokument, projekt och mätvärden. Rättigheter går att styra på individnivå.

INDIVIDRÄTTIGHETER

Du styr vem som ska ha rättighet att se, läsa, redigera och skapa innehåll. Rättigheter kan du enkelt styra på individnivå.

TRANSPARENS

Enkel export till både externa och interna webbsidor. Välj vilka processer och resultatmått som skall visas på varje avdelning/verksamhets hemsida.

GÄSTHANTERING

Intressenter och tillsynsmyndigheter kan beredas tillträde till systemet. Exempelvis skolinspektionen gör sina inspektioner via gästinloggning.

SUPPORT

Vi erbjuder support i Eyescube 7, vi hjälper till när problem uppkommer. Vi driver Eyescube 7 åt dig via våra servrar och finns att tillgå när du behöver hjälpen.

EXPORTERA RESULTAT

Export av resultat och mätvärden till externa webbsidor.

HANTERA MÄTDATA

Hantering av mätdata och samvariering för djupare analys.

DOKUMENTHANTERING

En gemensam plats för alla rutiner, metoder och processer inom organisationen.

Kunderna berättar

Jag får loss enormt mycket kreativitet genom det här som jag inte hade fått annars. Det byggs upp en stor kompetensdatabas i systemet.

Mikael Åbom, vd
Fonus

Vi är stolta över att arbeta med Futureyes och verktyget Eyescube eftersom det ger oss en möjlighet att digitalt dokumentera verksamhetsutvecklingen på Pysslingen förskolor. Vi får gehör och snabb feedback på våra egna utvecklingsfrågor och utvecklar systemet i takt med vår egen verksamhet.

Sara Lindberg, kvalitetschef
Pysslingen Förskolor

Som ekonomichef i Tierp Kommun ser jag flera stora fördelar med att använda Eyescube. En viktig faktor för oss är att vi fått ett komplett beslutsstöd i vårt systematiska kvalitetsarbete och ett verktyg som är enkelt att arbeta med.

Conny Rönnholm, ekonomichef
Tierp Kommun

Kom igång idag — skaffa Eyescube