Vår vision är att alla ska vara engagerade och ha skoj på jobbet!

Vi är övertygade om att det blir roligare när vi vet varför vi gör saker och ser samband. Vår filosofi är att göra saker på ett enkelt och lustfyllt sätt.

Futureyes har funnits sedan 2002 och startades av Jan-Erik Lundström med lång erfarenhet av att införa målstyrning i olika organisationer. Jan-Erik brann för målstyrning och har även skrivit en bok ”Målburen – konsten att lyckas med målstyrning”. Mer om boken här

Sedan 2019 driver Marie Säleby Futureyes och erbjuder tjänster som gör att målstyrningen blir enklare och att målen verkligen nås. Maries drivkraft är att se till att förändringen blir på riktigt och det gör vi när vi går in som projektledare och förändringsledare. För inspiration så föreläser vi och håller i workshops och utbildningar.

Marie har lång erfarenhet av ledarskap, både som chef och projektledare. Hon brinner för att göra skillnad, är nyfiken och provar gärna nya saker.

Något som Marie har sett saknas hos många organisationer är ett bra målarbete som håller över tid. Med Futureyes har Marie kunnat skapa det företag som hon önskat.

”Att kunna erbjuda både tjänster och en bra produkt som gör det enklare att jobba mot sina mål känns så skoj.” – Marie Säleby

Hjärta – Enkelhet – Engagemang

Röster om Marie

”Även när vi diskuterar svåra ämnen och saker som jag själv inte förstår så gör du det enkelt och man blir fylld av energi efter ett möte med dig.”

”Så många ”brister” som identifierats och åtgärdats så snabbt när du varit här!”

”Dina kunskaper är bra men din förmåga att ta människor oavsett om det är medarbetare, kunder eller leverantörer är fantastisk!”

”Din energi och ditt engagemang är mycket uppskattat!”

Projekt tillsammans med Barnfonden

Sedan 2016 har Marie jobbat med barnfonden, då via sitt första företag.

I projektet arbetar vi för att förbättra skolmiljön och höja kvaliteten på utbildningen i Yelekeni Primary School som ligger i Uganda. Bilden nedan är från Maries besök där 2018.

Här kan du läsa mer om projektet

Bildkälla: barnfonden.se

Vi når målen tillsammans med våra härliga samarbeten

Inspiro Managements vision är Divine Visions Are Invincible. Passionen och drivkraften är att inspirera Kund till att tro på sin vision och därifrån börja agera i en dynamisk riktning som syftar till att få se en positiv förändring som genererar hållbarhet och mervärde för såväl individ, team, organisation och nation.

Affärsidén är att hjälpa, stödja och utveckla blivande som aktiva ledare i sin ledaridentitet och uppdrag. Att de genom ett dynamiskt ledarskap attraktivt kommunicerar sitt varumärke, på ett hållbart sätt leder och utvecklar sitt team, uppdrag och organisationer. Därigenom uppnås erhållna visioner, identifierade strategiska mål som ger resultat, lönsamhet, tillväxt samt bibehåller välmående produktiva team och organisationer.

www.inspiromanagement.se

Läs mer om Hållbara ledare