2022 - 08 - 06

Webinar 14 oktober! Hjälp – jag har fått en strategi!

Hjälp – jag har fått en strategi! Ett webbinar som guidar dig till att nå längre med smarta och motiverande mål.

Att jobba målbaserat kan tyckas självklart. Om du tillexempel ska springa ett maraton lägger du gissningsvis upp en plan med olika delmål som hjälper dig att nå målet på tävlingsdagen. Trots att det kan känns självklart och naturligt med mål är det inte alltid så enkelt att sätta, följa och nå mål i din och ditt teams vardag på jobbet

I detta webbinar kommer vi att dela med oss av våra bästa tips för hur du kan bryta ner en mer övergripande strategi i relevanta mål. Vi kommer att diskutera vilka olika typer av mål som finns, hur du skapar engagemang och delaktighet kring målen och hur du på ett smart och enkelt sätt kan följa er resa mot att nå dem. Vi kommer också att ge dig tips på hur du skapar den råda tråden mellan mål och planer. För visste du att era chanser att nå era mål ökar med 40% genom ett smart målarbete?

Vi riktar oss främst till dig som leder ett team – oavsett om du är chef eller projektledare – men alla är varmt välkomna att delta!

Vi som håller i webinariet är Lina Hermansson på Redway, verksamhetskonsult som brinner för att skapa bra kundupplevelser och Marie Säleby på Futureyes, som brinner för att förändringar blir på riktigt och att målen nås.

📅 Fredagen den 14 oktober
⏰ 8.30-8.55

Anmäl dig du också! Självklart kostar det inget!

Hoppas vi ses!