Eyescube – Användarmanualer

Kom igång med Eyescube

Vi jobbar just nu på att ta fram ett flertal guider som du går igenom för att sätta upp grundinställningar och komma igång i Eyescube. När du gjort detta kan du börja använda verktyget!

Använda Eyescube

Har du skapat grundinställningar så är du redo att börja använda Eyescube. I manualen hittar du instruktioner för hur du använder dig av Eyescubes funktioner.

Administration

Har du tillgång till administrationen i Eyescube bör du ha koll på dess funktionaliteter. I manualen hittar du instruktioner för hur du använder dig av Eyescubes administration.

Nyheter i Eyescube

Nu är nya uppdateringar för Eyescube här!

Nyheter i Eyescube mars 2022

Nyheter i Eyescube mars 2022

Kolla in nyheter och förbättringar som vi införde i Eyescube mars 2022 Enkelt läsa in personer och mätvärden Förbättrad aggregering av mätvärde och måltal Läs mer om nyheterna och förbättringarna Mycket nöje!

Testa Eyescube kostnadsfritt

Testa Eyescube kostnadsfritt

Är du nyfiken på att känna och klämma på Eyescube på egen hand?  Beställ din egen demoversion, fyll i dina uppgifter så skickar vi inloggningsuppgifter till dig. Mycket nöje!

Nyheter i Eyescube december 2021

Nyheter i Eyescube december 2021

Kolla in nyheter och förbättringar som vi införde i Eyescube december 2021 Förbättrad statistik Hantera nyheter Koppling mellan målkort Länka till filer, bilder etc Arkivera målkort Förenklad användaradministration Läs mer om nyheterna och förbättringarna Mycket...